Περιβάλλον

Ο Δήμος Τυρνάβου για το περιβάλλον

Η διατήρηση της καθαριότητας, της φυτοπροστασίας αλλά και η συντήρηση, βελτίωση και επέκταση των χώρων πρασίνου είναι προτεραιότητά μας.

Τα πάρκα, οι κήποι, τα άλση, οι παιδικές χαρές, οι δενδροστοιχίες και τα παρτέρια καθαρίζονται και επιβλέπονται σε καθημερινή βάση έτσι ώστε οι πολίτες, μικροί και μεγάλοι, να απολαμβάνουν τα οφέλη ενός όμορφου φυσικού περιβάλλοντος.

Η ευθύνη, βέβαια, είναι υπόθεση όλων μας και η ευαισθητοποίηση μας συμβάλει στη προστασία του περιβάλλοντος.

Οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πρασίνου καταβάλλουν καθημερινά μεγάλη προσπάθεια για να φροντίσουν και να συντηρήσουν το πράσινο της πόλης μας.

Δυστυχώς η μείωση προσωπικού, η οποία άγγιξε και το Δήμο μας, καθιστά δύσκολη την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση των αιτημάτων των πολιτών.

Οι χώροι πρασίνου, θέλουν συνεχή φροντίδα και σεβασμό και από τους ίδιους τους πολίτες γιατί το «περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας και η ευαισθητοποίηση μας συμβάλει στη προστασία του».

Αδέσποτα ζώα

Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos