Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 09:23

Συνάντηση διερεύνησης συνεργασίας στο Κέντρο Κοινότητας - Παράρτημα Ρομά Δήμου Τυρνάβου

Στο πλαίσιο συνεργασίας με άλλους φορείς και υπηρεσίες, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποίησε συνάντηση διερεύνησης δυνατότητας συνεργασίας με εκπροσώπους του ΚΕΚ Δ.ΥΠ.Α Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (πρώην ΟΑΕΔ) Λάρισας

και της Περ/κης Δ/νσης Δ.ΥΠ.Α Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (πρώην ΟΑΕΔ) Θεσσαλίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4/5/2022 στο Κέντρο Κοινότητας με στόχο την υλοποίηση από κοινού προγραμμάτων για την επαγγελματική κατάρτιση των πολιτών του Δήμου αλλά και της κοινότητας των Ρομά.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του ΚΕΚ Δ.ΥΠ.Α (πρώην ΟΑΕΔ) Λάρισας, κ. Γεράση Δημήτριο και την κα Γεροστέργιου Κέλλυ, Προϊσταμένη του Τμήματος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και ΒΝΣ της Περ/κης Δ/νσης Δ.ΥΠ.Α (πρώην ΟΑΕΔ) Θεσσαλίας, για την διαθεσιμότητα τους και την υποστήριξή τους στον σχεδιασμό και οργάνωση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ:2492022609 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos