Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 07:56

Δράση του Κέντρου Κοινότητας Τυρνάβου για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού και το δικαίωμά τους απέναντι στις διακρίσεις το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου, οργάνωσε και πραγματοποίησε δράση ευαισθητοποίησης στο 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου και στο Γυμνάσιο Αργυροπουλίου.

Η δράση υλοποιήθηκε σε τμήματα μαθητών της Α΄ Τάξης των Γυμνασίων και είχε θέμα τις διακρίσεις και τη διαχείριση της διαφορετικότητας μέσα από βιωματικές δραστηριότητες.

Ευχαριστούμε θερμά τους διευθυντές των Γυμνασίων και τους καθηγητές για την υποστήριξη της δράσης καθώς και τους μαθητές για τη διαθεσιμότητα, την συμμετοχή τους και τις ιδέες τους.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ: 2492350315, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ:2492022609 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου με παράρτημα Ρομα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos