Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 13:40

Πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Τυρνάβου

Στην διανομή τροφίμων (νωπών και μακράς διάρκειας) καθώς και λοιπών ειδών σε δικαιούχους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ),

που πληρούσαν τα κριτήρια ένταξης και επιθυμούσαν την παραλαβή των προϊόντων, προχώρησε την Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 ο Δήμος Τυρνάβου, στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Τυρνάβου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Λόγω της δυσμενούς κατάστασης που επικρατεί με την εμφάνιση και διασπορά του κορονοϊού Covid 19, η διανομή των προϊόντων έγινε με τη μεθοδολογία διανομής «DRIVE THROUGH». Συνολικά́ παρέλαβαν τα προϊόντα 737 ωφελούμενοι από τους 1.040, οι οποίοι προσέγγισαν το σταθερό σημείο διανομής με όχημα, ακολουθώντας προκαθορισμένη διαδρομή.

Η όλη προσπάθεια συντονίστηκε από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Κατσαρό Χριστόφορο ενώ πολύτιμη ήταν η παρουσία και συνεισφορά των υπαλλήλων του Δήμου.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos