Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 20:22

Ανακοίνωση διανομής τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ του Δήμου Τυρνάβου

Απο το Δήμο Τυρνάβου ανακοινώνεται ότι θα γίνει δωρεάν διανομή τροφίμων στους δικαιούχους  ΤΕΒΑ  ενταγμένους στο Κοινωνικό  Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και λοιπά είδη υλικής βοήθειας.

ΠΡΟΣΟΧΗ οι δικαιούχοι ειδοποιούνται  με γραπτό μήνυμα για τις διανομές και τηλεφωνικά την ημέρα της παράδοσης για να παραλάβουν τα τρόφιμά κατ’  οικον από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου στα πλαίσια των μέτρων κατά της διάδοσης του ιού COVID 19  . Οι δικαιούχοι πρέπει  να είναι εφοδιασμένοι  με δικό τους στυλό για να  υπογράψουν την παραλαβή. 
 
Εφιστούμε την προσοχή των δικαιούχων να απαντούν στις κλήσεις που θα δεχθούν στα κινητά τους από τα συνεργεία του Δήμου Τυρνάβου για την πραγματοποίηση της διανομής   κατ ‘ οικον.  
 
Η διανομή για όλους τους δικαιούχους (Δημοτική κοινότητα Τυρνάβου, Αμπελώνα  και όλων των τοπικών κοινοτήτων)  θα γίνει σε δύο ημέρες:
 την M. ΤΕΤΑΡΤΗ 15  &  M ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020  για  δικαιούχους  από   08:30 το πρωί έως ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.  
 
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του Τυρνάβου και των Τοπικών Κοινοτήτων να έχουν   το ΑΜΚΑ σε επίσημο δημόσιο έγγραφο ή  την αρχική αίτηση τους στο ΚΕΑ, καθώς και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για την παραλαβή των προϊόντων, καθόσον δεν θα υπάρξουν άλλες μέρες διανομής .
Όταν υπάρχει αδυναμία του δικαιούχου, μπορεί να παραλάβει άλλο άτομο τα προϊόντα, όμως απαιτείται η προσκόμιση εξουσιοδότησης.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 20:23

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos