Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 09:20

Ανακοίνωση διανομής τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ Δήμου Τυρνάβου

Από το Δήμο Τυρνάβου ανακοινώνεται ότι θα γίνει δωρεάν διανομή τροφίμων, στους δικαιούχους ΤΕΒΑ ενταγμένους στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και λοιπά είδη υλικής βοήθειας. Oι δικαιούχοι ειδοποιούνται και με γραπτό μήνυμα για τις διανομές.

Η διανομή για όλους τους δικαιούχους (Κοινότητα Τυρνάβου, Κοινότητα Αμπελώνα και όλων των τοπικών κοινοτήτων) θα γίνει αποκλειστικά σε 1 (μία) ημέρα και συγκεκριμένα:
• Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 για όλους τους δικαιούχους από 8:30 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Τυρνάβου (πίσω από το 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου).

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι των Κοινοτήτων Τυρνάβου & Αμπελώνα καθώς και όλων των Τοπικών Κοινοτήτων να προσέλθουν με το ΑΜΚΑ σε επίσημο δημόσιο έγγραφο ή την αρχική αίτηση τους στο ΚΕΑ καθώς και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για την παραλαβή των προϊόντων, μόνο την ορισθείσα ημερομηνία, καθόσον δεν θα υπάρξει άλλη μέρα διανομής.

Οι δικαιούχοι λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με π.χ καρότσια λαϊκής ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο για την μεταφορά των ειδών.
Όταν υπάρχει αδυναμία προσέλευσης του δικαιούχου, μπορεί να παραλάβει άλλο άτομο τα προϊόντα, όμως απαιτείται οπωσδήποτε η προσκόμιση εξουσιοδότησης με θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής του δικαιούχου από Δημόσιο φορέα.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos