Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 14:32

Συνάντηση στο Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομα Τυρνάβου με εκπροσώπους του ΚΕΚ ΟΑΕΔ Λάρισας

Στο πλαίσιο δικτύωσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποίησε συνάντηση δικτύωσης και διερεύνησης συνεργασίας με εκπροσώπους του ΚΕΚ ΟΑΕΔ Λάρισας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/1/2020 στο Κέντρο Κοινότητας και στόχος της ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας και η υλοποίηση από κοινού προγραμμάτων με στόχο την κατάρτιση των πολίτων του Δήμου αλλά και της κοινότητας των Ρομά.

Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του ΚΕΚ ΟΑΕΔ, κο Γεράση Δημήτριο και την κα Γεροστέργιου Καλλιόπη, από το τμήμα επαγγελματικής κατάρτισης της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΟΑΕΔ Λάρισας για τη άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και την διαθεσιμότητα τους.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ:2492022609 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 14:34

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos