Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 13:57

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις της ομάδας γονέων που οργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας Τυρνάβου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ομάδα Γονέων που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ Λάρισας.

Η ομάδα γονέων πραγματοποιήθηκε στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο, για 6 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις, ξεκίνησε τον Νοέμβριο και ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο 2020.

Στόχος της Ομάδας ήταν η ενημέρωση των γονέων για θέματα που αφορούν τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και την ενίσχυση του γονεϊκού τους ρόλου. Στο πλαίσιο των συναντήσεων αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν
• τη σχέση γονέων - παιδιών,
• τη βελτίωση της μεταξύ τους επικοινωνίας,
• τη σημασία των ορίων στην ανατροφή των παιδιών και γενικότερα την ενδυνάμωση των γονέων στο ρόλο τους,
• την εφηβεία
Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα προβλήματα τους, να θέσουν τις αγωνίες τους και να μοιραστούν εμπειρίες και συναισθήματα.

Ευχαριστούμε θερμά τον συντονιστή της ομάδας κο Χρήστο Πιτσίλκα, κοινωνιολόγο και στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης για την ανταπόκριση στο αίτημα μας και την αποτελεσματική συνεργασία.

Το Κέντρο Κοινότητας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos