Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 11:33

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Κύριο

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ Λάρισας, ανακοινώνει την έναρξη Ομάδας Γονέων με συμμετοχή γονέων από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Η ομάδα γονέων θα πραγματοποιηθεί στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο, για 6 δίωρες ομαδικές εβδομαδιαίες συναντήσεις (σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα), η συμμετοχή  είναι δωρεάν.             

Στόχος της Ομάδας είναι η ενημέρωση των γονιών για θέματα που αφορούν την διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Στο πλαίσιο των συναντήσεων θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν την σχέση γονέων - παιδιών, τη βελτίωση της μεταξύ τους επικοινωνίας, την σημασία των ορίων στην ανατροφή των παιδιών και γενικότερα την ενδυνάμωση των γονέων στο ρόλο τους. Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα προβλήματα τους, να θέσουν τις αγωνίες τους και να μοιραστούν εμπειρίες και συναισθήματα.   

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου (Εθνικής Ανεξαρτησίας 5), τηλέφωνο επικοινωνίας: 2492350315, 2492350314. Η έναρξη της ομάδας θα πραγματοποιηθεί τον μήνα Νοέμβριο και όταν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων (18-20 άτομα).  

 

Το Κέντρο Κοινότητας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.   

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos