Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 09:51

Δράση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο του Τυρνάβου για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου η ομιλία με θέμα: «Σχέσεις Γονέων – Παιδιών και ασφαλής χρήση του διαδικτύου».

Ο ομιλητής της εκδήλωσης κ. Πιτσίλκας Χρήστος, Κοινωνιολόγος- Στέλεχος πρόληψης του Κέντρου Πρόληψης Ορφέας του Ο.ΚΑ.ΝΑ., αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του γονεϊκού ρόλου – στα όρια γονέων παιδιών - στα θετικά και αρνητικά της χρήσης του Διαδικτύου. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε χρόνος στους γονείς για ερωτήματα και συζήτηση.
Η δράση ευαισθητοποίησης συνδιοργανώθηκε από το 1ο Δημοτικό Σχολείο, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ στην Λάρισα.
Το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Τα Κέντρα Κοινότητας αποτελούν το πρώτο σημείο επαφής των πολιτών που αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας.
Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας: τηλ: 2492350315, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00, Παράρτημα Ρομά: τηλ: 2492350184, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos