Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 09:02

Ο Δήμος Τυρνάβου στο πλευρό πυρόπληκτης οικογένειας από τη Λυγαριά

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Τυρνάβου για την παροχή βοήθειας σε οικογένεια, της οποίας το σπίτι κάηκε ολοσχερώς στη Λυγαριά Τυρνάβου.

Το χώρο επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Γιώργος Σακούτσιος, συνοδευόμενος από τον Δ/ντή Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτριο Γερακίνη και τον Ειδικό Συνεργάτη Μηχανικό κ. Χρήστο Παληό, προκειμένου να δουν τις υλικές ζημιές και να οργανώσουν τις πρώτες ενέργειες για την ανακατασκευή του σπιτιού.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο άτυχος συνδημότης με το Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Ιωάννη Κόκουρα, τονίστηκε η αναγκαιότητα να γίνουν κάποιες άμεσες εργασίες και στη συνέχεια όλοι μαζί δήμος και συνδημότες να βοηθήσουμε την άτυχη οικογένεια. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συνδράμουν, με όποιον τρόπο μπορούν, επικοινωνώντας με τον παθόντα ιδιοκτήτη στα τηλέφωνα 6977122466 και 6987453675.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos