Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 15:27

Αντικατάσταση κουφωμάτων στο 5ο Δημοτικό σχολείο Τυρνάβου

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές και τους δασκάλους του 5ου δημοτικού σχολείου Τυρνάβου στην έναρξη των μαθημάτων μετά τα Χριστούγεννα. Ο Δήμος Τυρνάβου με γρήγορες διαδικασίες προχώρησε στην αντικατάσταση των παλαιών και επικίνδυνων κουφωμάτων

τα οποία υπήρχαν από το 1967 με νέα ενεργειακά τελευταίας τεχνολογίας. Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα τόσο των μαθητών όσο και των δασκάλων καθώς υπήρχε μεγάλος κίνδυνος από τα παλαιά κουφώματα να υπάρξει κάποιος τραυματισμός ο Δήμος Τυρνάβου προχώρησε άμεσα στην αντικατάστασή τους.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου Κόκουρας Γιάννης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Σακούτσιο Γιώργο επισκέφθηκαν το 5ο δημοτικό σχολείο όπου και συνομίλησαν με τους δασκάλους. Σε σύντομή δήλωση του ο δήμαρχος τόνισε : Βασικός σκοπός μας όπως δηλώσαμε και προεκλογικά είναι η ασφάλεια των μαθητών. Έτσι σήμερα με την αντικατάσταση των κουφωμάτων παραδίδουμε στους δασκάλους και τους μαθητές του 5ου δημοτικού σχολείου ένα ασφαλέστερο σχολείο. Ταυτόχρονα επιτυγχάνεται μερική ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου με αποτέλεσμα να εξοικονομούμε λεφτά στην θέρμανση του σχολείου καθώς επίσης και ηχομόνωση με αποτέλεσμα να βελτιώνονται κατά πολύ οι συνθήκες διδασκαλίας. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων καθώς και τους υπαλλήλους του δήμου οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για να ολοκληρωθεί το έργο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos