Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 07:34

Ορκωμοσία επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ/2018 στο Δήμο Τυρνάβου

Τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 30-9 στο Δημαρχείο Τυρνάβου των επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ/2018.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Τυρνάβου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας κ. Γ. Γκάτσος καθώς και οι Προϊστάμενοι και Δ/ντες των αρμοδίων Υπηρεσιών.

Σε δήλωση του, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας, ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ένταξη των συγκεκριμένων υπαλλήλων στην καθαριότητα του Δήμου, μια υπηρεσία που έχει μεγάλη ανάγκη. Επίσης ο Δήμαρχος Τυρνάβου τόνισε ιδιαίτερα την προσοχή στα μέτρα ασφαλείας τα οποία πρέπει να έχουν οι εργαζόμενοι ενώ δήλωσε ότι όλοι είμαστε στην υπηρεσία των πολιτών και ευελπιστεί στην άριστη και εποικοδομητική συνεργασία τους προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η καθημερινότητα των πολιτών, οι οποίοι μας κρίνουν καθημερινά.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos