Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 09:02

Υπογράφηκε η σύμβαση για την αντικατάσταση των φωτιστικών και λαμπτήρων οδοφωτισμού και κοινόχρηστων χώρων στο Δήμο Τυρνάβου

Υπογράφηκε από τον δήμαρχο Τυρνάβου κ Παναγιώτη Σαρχώση και την εταιρεία ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε. η Προγραμματική Σύμβαση ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση όλων των φωτιστικών και λαμπτήρων οδοφωτισμού και κοινοχρήστων χώρων στο σύνολο του δήμου και θα γίνει μέσου διεθνούς διαγωνισμού, ενώ το έργο θα ολοκληρωθεί στους επόμενους δέκα μήνες. Τα φωτιστικά και οι λαμπτήρες που θα αντικατασταθούν είναι 5299 και θα αποφέρει οικονομικό όφελος για το δήμο μας, σύμφωνα με τα στοιχεία της μελέτης 200.000 € ετησίως. Παράλληλα ο ανάδοχος του έργου είναι υποχρεωμένος για την συντήρηση του δικτύου και την αντικατάσταση των λαμπτήρων που θα καίγονται για 12 χρόνια.
Μετά την υπογραφή ο δήμαρχος κ Σαρχώσης Παναγιώτης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ευτυχής για την ολοκλήρωση ακόμα ενός στόχου του ενεργειακού προγράμματος του δήμου, που μαζί με την χρήση φυσικού αερίου στα δημοτικά κτήρια και την ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτηρίων, θα επιφέρουν θεαματικά οικονομικά αποτελέσματα στο κόστος της ενεργειακής δαπάνης του δήμου, έτσι ώστε χρήματα που σήμερα πληρώνουμε στη ΔΕΗ και το πετρέλαιο να διοχετεύονται στην κοινωνική πολιτική, στην αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας και στις πολιτιστικές δράσεις του δήμου.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos