Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 13:02

Κάδοι για ρούχα και παπούτσια

Ένα νέο ρεύμα συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών δημιούργησε ο Δήμος Τυρνάβου, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα, όπως υλικών συσκευασιών, γυαλιού, ηλεκτρικών συσκευών, λαμπτήρων κ.λ.π.

Τοποθετήθηκαν ειδικοί κάδοι, στους οποίους οι δημότες τοποθετούν ρούχα και παπούτσια που δεν χρειάζονται. Τα υλικά αυτά αφού συλλεχθούν, γίνεται διαλογή και όσα είναι σε καλή κατάσταση επιστρέφονται στο Δήμο και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ενώ τα υπόλοιπα οδηγούνται προς ανακύκλωση.
Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Χρήστος Τσιόπας δήλωσε: «Με το ρεύμα αυτό επιχειρούμε να ενισχύσουμε όχι μόνο την ανακύκλωση αλλά κυρίως την επανάχρηση των υλικών από συνδημότες που τα έχουν ανάγκη. Η προσπάθεια είναι ακόμη στο ξεκίνημα και τοποθετήθηκαν κάδοι στις πόλεις του Τυρνάβου και του Αμπελώνα. Σε επόμενη φάση το δίκτυο θα πυκνώσει ώστε να καλυφθεί το σύνολο του Δήμου».

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos