Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 07:51

Το πιο ασφαλές Καρναβάλι - Μπουρανί

Σε συνάντηση του Δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση και του Διοικητή του Α.Τ. Τυρνάβου Αστυνόμο Α΄ Σεραφείμ Μπίρδα διαπιστώθηκε η αρτιότητα των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων και ιδιαίτερα η διοργάνωση του «Καρναβάλι – Μπουρανί» στην πόλη του Τυρνάβου.

Δεν υπήρξαν περιστατικά παραβατικότητας ή άλλου είδους προβλήματα. Όλα κύλησαν ομαλά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των υπηρεσιών του Δήμου και του Αστυνομικού Τμήματος. Οι υποδομές που υπάρχουν πλέον από πέρυσι για την εξυπηρέτηση των εκδηλώσεων αλλά και τα προληπτικά μέτρα που λήφθησαν (όπως το αλκοτέστ στους οδηγούς των αρμάτων) συνέβαλαν στο να διοργανωθεί το πιο ασφαλές Καρναβάλι – Μπουρανί.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι Υπαστυνόμοι Γεώργιος Πατσιαούρας και Θάνος Ζήσης, οι Αντιδήμαρχοι Τυρνάβου κκ Χρήστος Τσιόπας και Κων/νος Κουλιός και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ψύρρας Αναστάσιος.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos