Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 08:28

Αλκοτέστ στους οδηγούς των αρμάτων στο Καρναβάλι Τυρνάβου

Πολλές φορές συναντήθηκαν τις τελευταίες ημέρες ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης με το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου Αστυνόμο Α΄ Σεραφείμ Μπίρδα και τους Υπαστυνόμους Γεώργιο Πατσιαούρα και Θάνο Ζήση.

Ο λόγος ήταν να προβούν σε προληπτικές ενέργειες, ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα κατά τη διάρκεια των διήμερων αποκριάτικων εκδηλώσεων.
Έτσι θεωρείται απαραίτητο να υπάρχουν στη διάθεση του Αστυνομικού Τμήματος όλα τα στοιχεία των υπεύθυνων των καρναβαλικών ομάδων καθώς επίσης και των οδηγών των αρμάτων, στους οποίους θα γίνει αλκοτέστ πριν την έναρξη της παρέλασης.
Θα γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να υπηρετηθούν οι εκδηλώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και οι επισκέπτες να μπορούν χωρίς προβλήματα να περιηγηθούν στην πόλη.
Επίσης, θα τοποθετηθούν προστατευτικά που να οριοθετούν το χώρο της παρέλασης όπως επίσης και η έκθεση προϊόντων από τους καταστηματάρχες να γίνεται σε χώρους που δεν θα δημιουργούν προβλήματα.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos