Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 11:23

Να ρυθμιστούν οι οφειλές των αγροτών προς τη ΔΕΗ ζητά ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σαρχώσης

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ.Σαρχώσης Παναγιώτης, κατανοώντας τις δυσκολίες της περιόδου και την αδυναμία πολλών αγροτών να ικανοποιήσουν τις οφειλές τους, απέναντι στη ΔΕΗ, που προέκυψαν από τις ιδιωτικές τους γεωτρήσεις, έστειλε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στον Υπουργό κ. Αραχωβίτη Σταύρο επιστολή, με την οποία ζητά μια ευνοϊκή αντιμετώπιση και λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι παραγωγοί.

Η επιστολή με την αναφορά είναι η κάτωθι:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τύρναβος 27/2/0219
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. 1989
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ταχ. Δ/νση : Σ. Καράσσου 1 
Ταχ. Κώδικας : 40 100 
Τηλέφωνο: 2492350100
Fax: 2492350118
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προς: Υπουργό Αγρ. Ανάπτυξης & Τροφίμων

         Κο Αραχωβίτη

Κοιν.: κο Πρόεδρο ΔΕΗ,
         Κο Παναγιωτάκη

Λίγο πριν την έναρξη της αρδευτικής περιόδου, σας ενημερώνουμε ότι είναι πολλοί οι παραγωγοί της περιοχής του Δήμου Τυρνάβου που, λόγω της δεινής οικονομικής τους κατάστασης των προηγούμενων ετών, έχουν αυξημένες ληξιπρόθεσμες οφειλές στη ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός λειτουργίας οι ιδιωτικές τους γεωτρήσεις οδηγώντας σε καταστροφή των καλλιέργειών τους.
Λαμβάνοντας υπόψη την έμπρακτη στήριξη της ηγεσίας του Υπουργείου στον αγροτικό κόσμο, ζητούμε την παρέμβασή σας προκειμένου, σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία, να προωθηθεί ευνοϊκή ρύθμιση των ανωτέρω ληξιπρόθεσμων οφειλών στη ΔΕΗ των αγροτών του Δήμου Τυρνάβου, προκειμένου μα μην τεθεί σε κίνδυνο η αγροτική παραγωγή της περιοχής μας.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου

Σαρχώσης Παναγιώτης

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 11:26

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos