Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 14:06

Στο διαγωνισμό ρομποτικής στην Αθήνα μαθητές σχολείων του Δήμου Τυρνάβου

Σε συνάντηση που είχαν οι διευθυντές των σχολείων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελώνα και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου κκ Σωτήρης Μπλάνας και κ. Τσιου Αθανασία με τον Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, δεχτήκαν τα θερμά συγχαρητήρια για τις διακρίσεις τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 «Αρχιπέλαγος Αιγαίο».

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς, στα παιδιά αλλά και στους γονείς που στέκονται δίπλα τους και στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες των παιδιών τους. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε να έχουν επιτυχίες και στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 16 Μαρτίου.
Στην έκτακτη συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής ομόφωνη ήταν η απόφαση για την οικονομική στήριξη της προσπάθειας των μαθητών και μαθητριών των δύο σχολείων του Δήμου μας για την μετάβασή τους στην Αθήνα, ώστε να συμμετέχουν όλα τα παιδιά στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Τα μέλη της Επιτροπής και η Πρόεδρος κ. Ρούλα Σουρλαντζή -Ζαχαράκη εύχονται στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλό ταξίδι και καλή επιτυχία.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos