Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 09:57

Φυσικό Αέριο και στον Αμπελώνα. Δήλωση του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Σαρχώση

Με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ανακοίνωσε πως το φυσικό αέριο θα εγκατασταθεί και στην πόλη του Αμπελώνα, μετά από το αίτημα της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για παραχώρηση χρήσης χώρου.

Η εταιρεία ΕΔΑ Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας Α.Ε. με έγγραφό της ζητά από το Δήμο Τυρνάβου την παραχώρηση χρήσης δημοτικού ακινήτου προκειμένου να εγκατασταθεί Σταθμός Αποσυμπίεσης και Διανομής Φυσικού Αερίου, στο πλαίσιο εγκατάστασης του εν λόγω αγαθού στην πόλη του Αμπελώνα.
Όπως δήλωσε χθες ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, αυτό αποτελεί συνέχεια της υλοποίησης της ενεργειακής ατζέντας του Δήμου Τυρνάβου. Είναι φυσικό πως τα οφέλη θα είναι πολλά για τους συνδημότες μας στον Αμπελώνα, γιατί εκτός από περιβαλλοντικό θα υπάρξει και μεγάλο οικονομικό όφελος. Κλείνοντας ο Δήμαρχος δήλωσε πως αρχίζει μία νέα εποχή για την πόλη του Αμπελώνα.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos