Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 13:14

Το πρώτο "πράσινο" σχολείο στο Δήμο Τυρνάβου

Συνάντηση είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και με τη Διεύθυνση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου.

Παρευρέθηκαν από το Σύλλογο Γονέων οι κκ Νάνσυ Ανδριανοπούλου – Χατζάρα, Άννα Πατσιαούρα, Αποστόλης Μαμάρας, Ζωή Τσάλτα και Δήμητρα Σιρδένη, ο Δ/ντης του σχολείου κ. Γιάννης Μόκιας και οι εκπαιδευτικοί κκ. Ανδρόνικος Μπάρπας, Χρήστος Καραστέργιος, Ευγενία Χαλούλη, Γεωργία Μίτιλη και Μαρία Καλύβα. Επίσης παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Τυρνάβου κ. Κώστας Κουλιός.
Κατά τη συνάντηση έγινε ενημέρωση από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο για την εξέλιξη που είχε το θέμα της ένταξης του έργου «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου» στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 και συγκεκριμένα στον άξονα προτεραιότητας «Προστασία του περιβάλλοντος -Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον». Το 3ο Δημοτικό Τυρνάβου είναι το πρώτο κτήριο του Δήμου που εντάσσεται σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης. Όπως είναι φυσικό στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν εργασίες στο χώρο του σχολείου για το σκοπό αυτό.
Από την πλευρά τους το Προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και η Δ/νση του σχολείου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη του θέματος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 14:16

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos