Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 08:31

Πρόσκληση από το ΥΠΑΑΤ προς το Δήμαρχο Τυρνάβου για τη δημιουργία ομάδας για τσίπουρο

Πρόσκληση από το γραφείο του Υπουργού ΥΠ.Α.Α.Τ. κ. Σταύρου Αραχωβίτη δέχτηκε ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, προκειμένου να παραβρεθεί στη συνάντηση-σύσκεψη που θα γίνει στο Υπουργείο στις αρχές Φεβρουαρίου, με θέμα τη δημιουργία ομάδας για το τσίπουρο.

Με ορίζοντα την πρόσκληση, θα συγκληθεί άμεσα η Διαπαραταξιακή Επιτροπή, της οποίας η συγκρότηση εγκρίθηκε στην από 15/11/2018 Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου με την αριθ. 247/2018, και η οποία θα καλέσει τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να υπάρξει η πρώτη προσέγγιση γύρω από το θέμα και με σκοπό να μεταφερθούν οι απόψεις τους στη συνάντηση-συζήτηση στο Υπουργείο.
Η πρόσκληση που εστάλη προς το Δήμαρχο είναι η ακόλουθη:
"Κύριε Δήμαρχε
Σας προσκαλούμε στην συνάντηση - σύσκεψη με θέμα την δημιουργία της Ομάδας για το Τσίπουρο, σκοπούς και στόχους αυτής, που θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την διαθεσιμότητά σας, έτσι ώστε να οριστεί η ακριβή ημερομηνία.
ΧΩΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Γραφείο Υπουργού ΥΠΑΑΤ"

Επισημαίνεται ότι η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί το θέμα από πολύ κοντά με σκοπό να δημιουργηθούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις προκειμένου να λυθεί αυτό το δύσκολο θέμα της απόσταξης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 08:33

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos