Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 08:14

Άνοιξε ανακαινισμένος ο βρεφονηπιακός σταθμός "Αγ. Λαύρα" Τυρνάβου.

Λειτουργεί από 01-09-2017 μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ο βρεφονηπιακός σταθμός «Αγία Λαύρα» στην πόλη του Τυρνάβου, που διαχειρίζεται η Κ.Ε.ΔΗ.Τ. στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».
Από φέτος ο σταθμός μπορεί να εξυπηρετήσει διπλάσιο αριθμό βρεφών μέσω του προγράμματος, καθώς έγινε αλλαγή στην άδεια λειτουργίας του. Έτσι ικανοποιείται ένα παλιό αίτημα των πολιτών και των εργαζομένων στο σταθμό.
Ο Δήμος προχώρησε σε οικοδομικές εργασίες στο σταθμό δημιουργώντας και αναβαθμίζοντας κατάλληλα τους χώρους του, με στόχο τη σωστή και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των βρεφών.
Το προσωπικό του σταθμού βρίσκεται στη θέση του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα παιδιά. Τη φετινή χρονιά όλες οι αιτήσεις για τα βρέφη έγιναν δεκτές. Από τις αιτήσεις για τα μεγαλύτερα παιδιά (άνω των 2,5 ετών) ο σταθμός δέχτηκε όλα όσα εξυπηρετούνται μέσω του προγράμματος.
Ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τυρνάβου, τρέφω μεγάλη εμπιστοσύνη στο προσωπικό του σταθμού και γενικά σε όλη τη δομή και μετά από τις αλλαγές που έγιναν φέτος πιστεύω πως τα παιδιά θα εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο τρόπο.
Καλή χρονιά.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Τ.
Χρήστος Τσιόπας

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos