Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 11:31

Αποποιούνται αποζημίωσης ο Πρόεδρος και τα μέλη Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Τ.

Στην τελευταία συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τυρνάβου (Κ.Ε.ΔΗ.Τ.), μεταξύ των άλλων θεμάτων συζητήθηκε και η αριθ. πρωτ. 42188/8.7.2018 Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών,

που προβλέπει την καταβολή αποζημίωσης στον Πρόεδρο ή στον Αντιπρόεδρο κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης, της οποίας ανώτατο όριο καθορίζεται το ποσό των αποδοχών του προέδρου του οικείου δημοτικού συμβουλίου. Επίσης για τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων κοινωφελών δημοτικών επιχειρήσεων προβλέπεται για κάθε συνεδρίαση αποζημίωση ίση με το 1% των μηνιαίων αποδοχών του προέδρου του οικείου δημοτικού συμβουλίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.ΔΗ.Τ. αποδέχτηκε την πρόταση του Προέδρου της κ. Χρήστου Τσιόπα να μη δεχτεί την αποζημίωση ούτε ο ίδιος ούτε τα μέλη του Δ.Σ., με το αιτιολογικό ότι η συμμετοχή στο συμβούλιο δεν έχει οικονομικά κίνητρα και δεν πρέπει να επιφέρει οικονομική επιβάρυνση στο Δήμο.
Την απόφαση υπέγραψαν οι παρόντες
Τσιόπας Χρήστος, Πρόεδρος
Ψύρρας Αναστάσιος, Αντιπρόεδρος
Ρόσιος Μιχαήλ, Μέλος
Αμάρι Σάμερ – Αθανάσιος, Μέλος
Ευαγγελόπουλος Απόστολος, Μέλος

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos