Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 13:53

Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για την εκποίηση δημοτικού αγροτεμαχίου.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου διακηρύττει ότι εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική δημοπρασία ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, η εκποίηση του παρακάτω αναλυτικά περιγραφόμενου δημοτικού αγροτεμαχίου, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Δένδρων του Δήμου Τυρνάβου, ως εξής :

 

Α/Α

Δημοτική- Τοπική

Κοινότητα

Τοποθεσία

Έκταση

(τ.μ.)

Τιμή α΄ προσφοράς

1

Τ.Κ. Δένδρων

Θέση «Σχολικό»

10.000,00 τ.μ.

28.000,00€

 
Η  δημοπρασία  για  την  εκποίηση του ανωτέρω δημοτικού αγροτεμαχίου θα  διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Τυρνάβου, ενώπιον  της αρμόδιας επιτροπής διαγωνισμού.
Για να γίνει κάποιος δεκτός ως πλειοδότης πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας γραμμάτιο συστάσεως παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων ή ισόποση εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων περί καταθέσεως σε αυτό, από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία ή άλλου ο οποίος ενεργεί για λογαριασμό του διαγωνιζομένου, ομολογιών Δημοσίου, Τραπέζης, ή Οργανισμού κοινής ωφελείας που αναγνωρίζεται για εγγυοδοσίες, ως εγγύηση για συμμετοχή στον διαγωνισμό, ποσού ίσο µε το 10% του ποσού της πρώτης προσφοράς, ήτοι 2.800,00 €.
Οι όροι της σχετικής διακήρυξης βρίσκονται στο Δήμο Τυρνάβου, των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos