Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 13:48

Ανακοίνωση από το Δελήχειο Ίδρυμα

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων με την επωνυμία «ΔΕΛΗΧΕΙΑ» που εορτάζονται κάθε Δεκέμβριο εκάστου έτους,

παρακαλούνται όσοι μαθητές (μόνιμοι κάτοικοι Δαμασίου) Γενικού Λυκείου ή ΕΠΑΛ και Γυμνασίου αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2020-2021 ή είναι επιτυχόντες – εισαχθέντες σε ΑΕΙ, Στρατιωτικές σχολές, σχολές Αστυνομίας, πυροσβεστικής κλπ το 2021 (για πρώτη φορά) όπως προσέλθουν από 18/10/2021 έως Παρασκευή 22/10/2021 στο Δημαρχείο Τυρνάβου με το αριστείο και να ενημερώσουν τον αρμόδιο υπάλληλο. Εναλλακτικά μπορούν να αποστείλουν το αριστείο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) στην εξής διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τους εισαχθέντες σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, Στρατιωτικές σχολές & σχολές Αστυνομίας, πυροσβεστικής κλπ απαιτείται η εγγραφή στη Σχολή.

Τηλ. επικοινωνίας: 2492350183, Πάσχος Δημήτριος

Επισημαίνεται ότι τα στοιχεία που θα μας αποστείλετε θα χρησιμοποιηθούν για την απονομή οικονομικών ενισχύσεων από το «ΔΕΛΗΧΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΕΛΗΧΑ» σύμφωνα με τη θέληση του δωρητή του ανωτέρου Ιδρύματος και μόνο.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos