Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 07:57

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου για τους εμβολιασμούς στο Αργυροπούλι

Σήμερα η κινητή μονάδα της 5ης Υ.Πε. πραγματοποίησε εμβολιασμούς στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής στο Αργυροπούλι.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, σε δήλωση του αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα στο Αργυροπούλι 52 συνδημότες μας εμβολιάστηκαν από την κινητή μονάδα της 5ηςΥ.Πε. Οι σημερινοί εμβολιασμοί έχουν όχι απλά συμβολικό αλλά πρώτιστα απολύτως πρακτικό χαρακτήρα. Οφείλω να συγχαρώ για ακόμη μία φορά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο για την εξαιρετική του πρωτοβουλία. Επίσης, να απονείμω τα εύσημα στην 5η Υ.Πε. για την αρτιότατη διεξαγωγή των εμβολιασμών. Κυρίως, όμως, να συγχαρώ όσους συνδημότες αγκάλιασαν αυτή τη δράση. Απέδειξαν ότι παραμέρισαν τον όποιο φόβο στην προσπάθεια για την διασφάλιση της υγείας.

Ως Δήμος Τυρνάβου, στηρίζουμε σταθερά κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση του εμβολιασμού. Η απάντηση, άλλωστε, στην πανδημία είναι η πρόληψη και το εμβόλιο. Καλώ, λοιπόν, κάθε συνδημότη να εμβολιαστεί ώστε να προστατεύσει τον εαυτό, τους οικείους του και να επιτευχθεί το πολυπόθητο τείχος ανοσίας.»

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos