Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 15:09

Διά περιφοράς Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την 21η του μηνός Σεπτεμβρίου 2021 ημέρα της εβδομάδας Τρίτη,

σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018 και την αριθ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/167/οικ.13250/28-6-2021 εγκύκλιο ΥΠ.ΕΣ., με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1. Υποβολή Πρότασης ένταξης στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» 2021 στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη δράση «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων – Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.».
 2. Έγκριση τευχών δημοπράτησης και καθορισμός των όρων διακήρυξης για την εκτέλεση του έργου «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ».
 3. Ορισμός μελών επιτροπής διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ».
 4. Έγκριση πρακτικού ανάδειξης οριστικού αναδόχου και κατακύρωση διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ».
 5. Έγκριση πρακτικού ανάδειξης οριστικού αναδόχου και κατακύρωση διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ».
 6. Έγκριση πρακτικού ανάδειξης οριστικού αναδόχου και κατακύρωση διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ».
 7. Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με κάλυψη δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου και λοιπών καταβολών (άρθρο 107 του ν.4483/2017).
 8. Καθορισμός των όρων διακήρυξης για την εκμίσθωση των κυλικείων ΚΑΠΗ Τυρνάβου και Αμπελώνα.
 9. Καθορισμός των όρων διακήρυξης για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων για ανέγερση σταβλικών εγκαταστάσεων.
 10. Καθορισμός των όρων διακήρυξης για την εκμίσθωση κοινόχρηστων χώρων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.
 11. Ορισμός δικηγόρου για την παροχή γνωμοδότησης αναφορικά με τη δυνατότητα εξωδικαστικής επίλυσης διαφοράς.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos