Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 08:38

ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εν όψει της επαναλειτουργίας των παιδικών σταθμών και του βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου Τυρνάβου και προς διασφάλιση της υγείας εργαζομένων και παιδιών ο Δήμος Τυρνάβου δρα άμεσα.

Ειδικότερα, υπήρξε άμεσα επικοινωνία της Δημοτικής Αρχής, μέσω του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας κ. Χριστόφορου Κατσαρού με τον Διευθυντή-Υπεύθυνο για τον συντονισµό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου, κ. Αντωνόπουλος Ιωάννης, ώστε από αύριο, Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου να πραγματοποιηθούν μοριακά τεστ covid σε όλους τους εργαζόμενους σε αυτές τις Δομές.

Ο Δήμος Τυρνάβου έχει θέσει από την πρώτη στιγμή ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία κάθε συνδημότη, πάντα ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας.

Έτσι, οι δομές αυτές του Δήμου μας θα λειτουργήσουν με απόλυτη ασφάλεια, περιορίζοντας στο μέγιστο δυνατό βαθμό πιθανή μετάδοση του ιού.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου για την άμεση ανταπόκριση όσο και τους εργαζόμενους για την επικείμενη συμμετοχή τους.

Μένουμε ασφαλείς.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 08:40

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos