Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 12:45

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ψηλάφησης μαστού.

O Δήμος Τυρνάβου συμμετέχει και ενημερώνεται για τα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ψηλάφησης τού μαστού που πραγματοποιεί ο Τοπικός Όμιλος για την UNESKO N .Λάρισας σε συνεργασία με το Τμήμα Ακτινοθεραπείας και τη Χειρουργική Κλινική τού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Πρόκειται για εάν πιλοτικό πρόγραμμα για ωφελούμενες γυναίκες που θα πρέπει να είναι άπορες, ανασφάλιστες, χαμηλόμισθες καθώς και γυναίκες που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές και θα εκπαιδευτούν στην ψηλάφηση τού μαστού.

Στόχος τού προγράμματος είναι η ανίχνευση τού καρκίνου σε πρώιμο στάδιο και η άμεση αντιμετώπιση του. Επιπρόσθετα η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ωφελούμενων σε θέματα πρόληψης καρκίνου (μαστογραφία, υπερηχογράφημα, συχνές επισκέψεις σε γυναικολόγο - μαστολόγο).
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες γυναίκες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα να επικοινωνήσουν με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου ή να τηλεφωνήσουν στο τηλ.2492350184, αρμόδια υπάλληλος κ. Σκρόπιου Αθανασία (κοινωνική λειτουργός)

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos