Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 09:03

Πραγματοποιήθηκαν διανομές αγαθών σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Τυρνάβου.

Δύο διανομές προϊόντων υλοποιήθηκαν από το Δήμο Τυρνάβου και με απόλυτη επιτυχία τον μήνα Σεπτέμβριο.
Στην πρώτη διανομή την Τετάρτη 6/9/2017 διανεμήθηκαν δωρεάν από το Δήμο Τυρνάβου έντεκα (11) τόνοι πορτοκάλια, προσφορά του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΚΛΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ. Τα πορτοκάλια μοιράστηκαν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου όλου του Δήμου, σε ηλικιωμένους στα ΚΑΠΗ, στα παιδιά όλων των παιδικών σταθμών, σε ιδρύματα καθώς και στο σύλλογο τριτέκνων οικογενειών του Τυρνάβου.
Στην δεύτερη διανομή την Πέμπτη 7/9/2017 και την Παρασκευή 8/9/2017 πεντακόσιοι (500) δικαιούχοι τροφίμων στο Δήμο Τυρνάβου από το πρόγραμμα Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) παρέλαβαν αρκετά είδη τροφίμων, όπως ελαιόλαδο, μακαρόνια, ζάχαρη, φακές, φασόλια και ντοματοπολτό, που δόθηκαν σε μεγάλες ποσότητες ανάλογα με τον αριθμό μελών της κάθε οικογένειας.
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Τυρνάβου αρμόδια για την υλοποίηση προγραμμάτων για τη βοήθεια των πολιτών ενημερώνει ότι η επόμενη διανομή για τους δικαιούχους ΚΕΑ θα γίνει τον προσεχή Οκτώβριο.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos