Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 11:30

Διανομή τροφίμων και λοιπών προϊόντων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Από το Δήμο Τυρνάβου ανακοινώνεται ότι θα γίνει δωρεάν διανομή τροφίμων και λοιπών προϊόντων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και λοιπά είδη υλικής βοήθειας έως 9/6/2017.

Η διανομή για όλους θα γίνει σε δύο ημέρες:

•  την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 για δικαιούχους με επώνυμο από Α ως Κ, από 8:00 το πρωί ως 13:00 το μεσημέρι, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τυρνάβου (έναντι εκκλησίας Αγίου Γεωργίου).

•  την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 για δικαιούχους με επώνυμο από Λ ως Ω, από 8:00 το πρωί ως 13:00 το μεσημέρι, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τυρνάβου (έναντι εκκλησίας Αγίου Γεωργίου) .

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του Τυρνάβου και των τοπικών κοινοτήτων να προσέλθουν με το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ για την παραλαβή των προϊόντων τις ορισθείσες ημερομηνίες, και λόγω του ότι θα είναι πολλά τα προϊόντα που θα παραλάβουν (14 ΚΙΛΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ) να είναι εφοδιασμένοι με σακούλες ή καρότσια λαϊκής και να φροντίσουν για τη μεταφορά αυτών.                             

 

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos