Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 11:30

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Τυρνάβου μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ.

Ο Δήμος Τυρνάβου συμμετέχει ως φορέας στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής», για το προσεχές σχολικό έτος 2017-2018.

Εντός των ημερών θα εκδοθεί η σχετική πρόσκληση για τις ωφελούμενες μητέρες, ώστε να υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά για να αποκτήσουν την αξία τοποθέτησης (VOUCHER) και να εγγράψουν τα παιδιά τους, ηλικίας από 2,5 ετών ως και γεννηθέντα το 2013 (προνήπια), στον παιδικό σταθμό που επιθυμούν. Ειδικότερα

όλοι οι παιδικοί σταθμοί, και οι τρείς στον Τύρναβο, στη Δ.Κ. Αμπελώνα και στις τοπικές κοινότητες Αργυροπουλίου, Αγίας Σοφίας και Δαμασίου θα δέχονται παιδιά μέσω τού προγράμματος ΕΣΠΑ.

Οι μητέρες θα πρέπει να έχουν:

— Την πράξη προσδιορισμού φόρου, που σημαίνει ότι πρέπει να έχουν καταθέσει τη φορολογική τους δήλωση έτους 2016 (1/1/2016 – 31/12/2016).

— Το προσωπικό ΑΦΜ, ΑΜΚΑ καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών τους για τα οποία θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Επειδή η προκήρυξη του προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ» για την περίοδο 2017-2018 αναμένεται να  ανακοινωθεί περί  τα μέσα Μαΐου καλούνται οι μητέρες που επιθυμούν να λάβουν αξία τοποθέτησης τέκνου σε κάποιο παιδικό σταθμό του Δήμου πρέπει (εφόσον είναι άνεργες) να φροντίσουν άμεσα για την έκδοση δελτίου ανεργίας, το οποίο πρέπει να έχει υποχρεωτικά ημερομηνία έκδοσης πριν την ημερομηνία της προκήρυξης του προγράμματος.

 

Αδέσποτα ζώα

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos