Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 11:08

Στατιστικά στοιχεία λειτουργίας της Βάσης ΕΚΑΒ Τυρνάβου.

Τα στατιστικά στοιχεία της κίνησης των ασθενοφόρων της Βάσης ΕΚΑΒ Τυρνάβου αποδεικνύουν τη μεγάλη προσφορά της στους δημότες του Δήμου Τυρνάβου.

Πιο συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2016 η Βάση ΕΚΑΒ Τυρνάβου έκανε 32 βάρδιες και διεκπεραίωσε 40 περιστατικά και το Δεκέμβριο έκανε 32 βάρδιες και 58 περιστατικά. Επίσης τον Ιανουάριο του 2017 έγιναν 37 βάρδιες και διεκπεραιώθηκαν 56 περιστατικά ενώ το Φεβρουάριο 2017 37 βάρδιες και διεκπεραιώθηκαν 67 περιστατικά.

Τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η Βάση ΕΚΑΒ Τυρνάβου δεν είναι μία δομή στα χαρτιά αλλά τους τελευταίους μήνες προσφέρει τα μέγιστα σε επίπεδο διακομιδής από το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου προς τις δομές υγείας της Λάρισας. Αν σκεφτεί κάποιος ότι από το 1995 περίπου μέχρι και τον Οκτώβριο του 2016 δεν υπήρχε διακομιδή από το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντική και θετική εξέλιξη είναι η εγκατάσταση της βάσης ασθενοφόρων ΕΚΑΒ Τυρνάβου.

Φυσικά η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου είναι σε εγρήγορση προκειμένου να υπάρξει περεταίρω στελέχωση της βάσης έτσι ώστε να καλύπτει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια σε ημερήσια βάση. Για αυτό λοιπόν πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου

Παναγιώτης Σαρχώσης

 

Αδέσποτα ζώα

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos