Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 10:54

Δημιουργείται το Κέντρο Κοινότητας στο Δήμο Τυρνάβου.

Δημιουργείται το Κέντρο Κοινότητας στο  Δήμο Τυρνάβου.

Την  ένταξη του έργου αποφάσισε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο της σχετικής πρόσκλησης του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 μετά την αξιολόγηση της πρότασης που κατέθεσε ο Δήμος Τυρνάβου.

Η χρηματοδότηση του έργου εντάσσεται στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Τυρνάβου», έχει  προϋπολογισμό 341.280,00 € με δικαιούχο το Δήμο Τυρνάβου και αναφέρεται στη λειτουργία και τη στελέχωση των δομών για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών. Έτσι ενισχύεται η κοινωνική προστασία των πολιτών, με προτεραιότητα στα μέλη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, τους ωφελούμενους κοινωνικών προγραμμάτων, τους ωφελούμενους του προγράμματος “Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης”, ανέργους, ΑμεΑ,  Ρομά και γενικότερα άτομα που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. 

Το Κέντρο Κοινότητας έχει προβλεφθεί να λειτουργήσει στο κτήριο του ΚΕΠ Τυρνάβου, ενώ το παράρτημα Ρομά στις εγκαταστάσεις του πρώην Ιατροκοινωνικού Κέντρου στήριξης Ρομά.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 11:11

Αδέσποτα ζώα

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos