Εκδόθηκαν από την ΚΕΔΗΤ τα αποτελέσματα της προκήρυξης για την πρόσληψη ενός συντηρητή πισίνας στο Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο Τυρνάβου. Τα αποτελέσματα φαίνονται στους πίνακες που επισυνάπτονται.

Εκδόθηκαν από την ΚΕΔΗΤ τα αποτελέσματα της προκήρυξης για την πρόσληψη ενός Υπαλλήλου Κυλικείου για το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο Τυρνάβου . Τα αποτελέσματα φαίνονται στους πίνακες που επισυνάπτονται.

Από το Δήμο Τυρνάβου ανακοινώνεται ότι μετά τις προβλέψεις τις Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για το κύμα καύσωνα τις ερχόμενες ημέρες θα λειτουργήσουν κλιματιζόμενες αίθουσες στα ΚΑΠΗ του δήμου για το κοινό.

Έτσι από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα 3 Ιουλίου τα ΚΑΠΗ του Δήμου Τυρνάβου θα παραμείνουν ανοιχτά και κατά τις θερμές μεσημβρινές ώρες, όπου οι πολίτες θα μπορούν να προσφύγουν σε ένα δροσερό περιβάλλον προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες του καύσωνα.

 

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Παιδείας ανακοινώνεται ότι έχουν εκδοθεί τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος ΕΣΠΑ για τη δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής" για το σχολικό έτος 2017-2018. Οι ωφελούμενοι μπορούν να λάβουν γνώση μέσω τής ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, αν έχουν καταθέσει πλήρη φάκελο δικαιολογητικών ή αν είναι ελλιπής οπότε θα πρέπει να υποβάλλουν ένσταση.

Για πληροφορίες οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν για ενημέρωση και να εξυπηρετηθούν για ένσταση όταν χρειάζεται στην αρμόδια υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Τυρνάβου στο ισόγειο του Δημαρχείου και στο τηλ. 2492350181-182-183.

Η ένσταση υποβάλλεται σε ειδικό έντυπο και στέλνεται ηλεκτρονικά, ή με FAX ή ταχυδρομικά στην ΕΕΤΑΑ Θεσσαλίας με αυστηρή ημερομηνία έως την Παρασκευή 30/6/2017.

 

Σελίδα 1 από 28

Αδέσποτα ζώα

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos