Ο Δήμος Τυρνάβου στο πλαίσιο του Ν. 4483/2017 (ΦΕΚ 107/31-7-2017 τεύχος Α’), καλεί όσους έχουν οφειλές προς το Δήμο να προσέλθουν στην ταμειακή υπηρεσία για ενημέρωση και τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων τους.

Αναλυτικότερα δίνεται η δυνατότητα οφειλές προς τους δήμους και τα νομικά πρόσωπα αυτών, που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως και δύο (2) μήνες από την έναρξη ισχύος του Ν. 4483/2017, να ρυθμίζονται κατόπιν αιτήσεως του οφειλέτη προς την αρμόδια υπηρεσία του οικείου δήμου σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.

Η χρονική διάρκεια για την υποβολή αιτήσεων ρύθμισης που προβλέπεται εκ του νόμου είναι τέσσερις (4) μήνες και η καταληκτική ημερομηνία 30-11-2017.

Ο Δήμος Τυρνάβου με την ευκαιρία της ψήφισης της νομοθετικής ρύθμισης καλεί όλους τους πολίτες :
 να ενημερωθούν με ένα απλό τηλεφώνημα ή μια ολιγόλεπτη προσέλευση στην αρμόδια ταμιακή υπηρεσία (τηλ. 24923 50140) για την ύπαρξη ή μη τυχόν οφειλών τους που πιθανόν να έχουν ξεχαστεί ή για τις οποίες να μην υπάρχει πλήρης ενημέρωση.
 να επωφεληθούν από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις της συγκεκριμένης διάταξης και να ρυθμίσουν μικρά ή μεγάλα ποσά που οφείλουν από οποιαδήποτε αιτία προς αυτόν.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο περιλαμβάνονται στο αρχείο που επισυνάπτεται.

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 09:16

58η Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα.

Ο Δήμος Τυρνάβου και η Κ.Ε.ΔΗ.Τ. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν και φέτος τη Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα, που ανοίγει τις πύλες της το τριήμερο 25, 26 και 27 Αυγούστου 2017, στο Άλσος του Αγ. Γεωργίου στον Αμπελώνα. Πρόκειται για ένα θεσμό που γίνεται για 58η φορά φέτος προβάλλοντας ιδιαίτερα την περιοχή κυρίως στον τομέα της αμπελοκαλλιέργειας. Στόχος του ήταν και είναι πάντα η προβολή του τοπικού κρασιού, η ποιοτική ψυχαγωγία των κατοίκων της περιοχής και των επισκεπτών κα γενικότερα η προβολή της κουλτούρας της περιοχής μας.

Οι προετοιμασίες για το τριήμερο έχουν ήδη ξεκινήσει και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πολιτιστικές δράσεις συλλόγων και φορέων της περιοχής, εκθέσεις αγροτικών προϊόντων, επίσκεψη σε οινοποιεία της περιοχής, δοκιμές κρασιών καθώς και συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν εξαιρετικά κρασιά και να απολαύσουν γευστικές δοκιμές.

Τα εγκαίνια της Γιορτής θα γίνουν την Παρασκευή 25 Αυγούστου ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη. Επίσης στη συναυλιακή σκηνή θε εμφανιστούν το Σάββατο η Πίτσα Παπαδοπούλου και την Κυριακή οι Γιάννης Καψάλης, Γιώτα Γρίβα και Μάκης Τσίκος. Τέλος την Τετάρτη 23 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη Γωγώ Τσαμπά με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Η Διεύθυνση περιβάλλοντος του Δήμου Τυρνάβου ενημερώνει τους δημότες ότι από την έναρξη του 2017 το πρόγραμμα ανακύκλωσης γυαλιού στο δήμο μας υποστηρίζεται από την τηλεφωνική γραμμή 8011119999, όπου κάθε πολίτης μπορεί να καλεί με αστική χρέωση, ή να στέλνει email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για οποιαδήποτε αιτήματα αφορούν αποκομιδή γυαλιού, νέα τοποθέτηση κάδου απόθεσης γυάλινων φιαλών (κώδωνα), διόρθωση δικτύου γυαλιού κτλ.

Επίσης, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται παράλληλα στο τηλέφωνο της Δ/νσης Περιβάλλοντος 2492350154 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  για την εξυπηρέτηση του αιτήματός τους.

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 και ώρα 19.30΄ στο Δημοτικό Κατάστημα Τυρνάβου θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 παρ. 3 του ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης», με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Α) Συζήτηση αναφορικά με την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος Έργων του Δήμου Τυρνάβου, για το έτος 2018.
Β) Συζήτηση αναφορικά με την σύνταξη του Προϋπολογισμού του Δήμου Τυρνάβου, οικονομικού έτους 2018.
Γ) Συζήτηση αναφορικά με την σύνταξη του Ετησίου Προγράμματος Δράσης του Δήμου Τυρνάβου, οικονομικού έτους 2018.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η ανωτέρω συνεδρίαση θα επαναληφθεί με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 και ώρα 19:30.

Σελίδα 1 από 18

Αδέσποτα ζώα

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos