Κεντρο Κοινότητας

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 11:36

Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Τυρνάβου.

Με τον Υπεύθυνο Αθλητικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Στέλιο Δημότσιο συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης με θέμα συζήτησης τη συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Τυρνάβου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντ/χος Τεχνικών Έργων κ. Κων/νος Κουλιός και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού κ. Κων/νος Χρυσοβέργης.
Ειδικότερα η συζήτηση αφορούσε τα έργα που είναι ώριμα προς δημοπράτηση και συγκεκριμένα «Εργασίες Συντήρησης Βελτίωσης & Συντήρησης Κλειστού Γυμναστηρίου Τυρνάβου», ενδεικτικού προϋπολογισμού 150.000,00€ και «Πλήρης Ανακατασκευή χλοοτάπητα Γηπέδου Δαμασίου» με νέο σύστημα αποστράγγισης και άρδευσης, ενδεικτικού προϋπολογισμού 80.000,00€.
Επίσης συζητήθηκαν δράσεις και ανάγκες των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Τυρνάβου που βρίσκονται σε φάση εξέλιξης των μελετών.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos