Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 10:48

Πρόσκληση Υποβολής Περιλήψεων για τα Τζαρτζάνεια 2018.

Ο Δήμος Τυρνάβου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Λάρισας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνουν το Πανελλήνιο Γλωσσολογικό Συνέδριο «Τζαρτζάνεια 2018», που για έκτη φορά θα λάβει χώρα στον Τύρναβο στις 23 & 24 Νοεμβρίου 2018.

Θέμα/τίτλος του φετινού Συνεδρίου είναι:
Πολυγραμματισμοί στην εκπαίδευση: από τη θεωρία στην πράξη
Καλούνται όσοι/όσες ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν εισήγησή τους στο συνέδριο να υποβάλουν περίληψη μέχρι την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 και στις δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
(α) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και (β) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή των περιλήψεων περιλαμβάνονται στην πρόσκληση που επισυνάπτεται. Για κάθε είδους πληροφορία επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://sites.google.com/view/tzartzaneia18.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos