Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 06:29

Συναυλία με τους Jonny Deep and the Bandanas στον Τύρναβο.

Ο Δήμος Τυρνάβου σας προσκαλεί σε Live-Party 80΄s – 90’s με τους Jonny Deep and the Bandanas, στο Καρναβάλι Μπουρανί στον Τύρναβο, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12.30 στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου.

Ζήσε 3 ώρες ατέλειωτης ευχαρίστησης! Έμπειρη απόλαυση 80's, ξέφρενο γλέντι 90's, Ελληνική ποπ-ροκ μουσική των δεκαετιών αυτών, ατελείωτες χορευτικές φιγούρες και γλωσσοκοπάνημα για back2glenti καταστάσεις!
Οι αδάμαστοι οικοδεσπότες της βραδιάς είναι έτοιμοι για όλα. Οι Joe, Jim, Jack, Ross και Joy θα σας αναστατώσουν με τους ήχους των οργάνων τους και με τις φωνές τους!
O επιβλητικός Ρούλης κι η δυναμική Samantha θα σας σοκάρουν με τις αχαλίνωτες γλωσσοπλαστικές τους ικανότητες τους, ενώ η Daisy θα σας χορέψει στο ταψί.
Και βέβαια ο Jonny...
Ναι ο Jonny Deep θα συντονίσει τις πιο βαθιές σας διασκεδαστικές συχνότητες. Κάποτε τον έλεγαν Γιάννη Πάτο αλλά αποφάσισε να σας ξεπαστρέψ... Με συγχωρείτε να σας ξεπατώσει ήθελα να πω! Το έβαλε σκοπό, μετά από αυτή τη βραδιά, αυτός ο τύπος θα μπει deep στις ζωές μας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 06:32

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos