Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 08:55

Παιδιά της δομής Αμπελώνα "ο Αριστεύς" επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Τυρνάβου.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία, παιδιά από τη Δομή Αμπελώνα «Ο Αριστεύς» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Τυρνάβου,

συνοδευόμενοι από τους κκ Αθανάσιο Καραμπέκο, Κοινωνικό Λειτουργό, Νίκη Αντωνοπούλου, Εργοθεραπεύτρια και Αλεξία Κωτούλα, Ψυχολόγο.
Τα παιδιά υποδέχτηκαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτισμού κ. Λαγκιόλη – Μπίλιου Θεοφανώ και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Χρήστος Τσιόπας, που τους πρόσφεραν μελομακάρονα και χυμούς.
Η επίσκεψη εντάσσεται στην προσπάθεια εξωστρέφειας των παιδιών που γίνεται από τη δομή Αμπελώνα και στο πλαίσιο καλής συνεργασίας με το Δήμο Τυρνάβου, ο οποίος υποστηρίζει και ενισχύει αυτήν την προσπάθεια.
Τα παιδιά χάρισαν στην Αντιδήμαρχο μια ζωγραφιά που έκαναν τα ίδια και έδωσαν τις ευχές τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων που πλησιάζουν.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 08:58

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos