Κεντρο Κοινότητας

Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 08:51

Έπαιξαν και έμαθαν για την ανακύκλωση μαθητές στον Τύρναβο

Το ευχαριστήθηκαν οι μικροί μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Τυρνάβου, αφού για περισσότερο από μία ώρα έπαιξαν πολλά παιχνίδια με θέμα την ανακύκλωση.

Είχαν την ευκαιρία μέσα από το παιχνίδι να γνωρίσουν τι είναι ανακύκλωση, ποια υλικά θεωρούνται ανακυκλώσιμα, πώς τα μαζεύουμε και τι τα κάνουμε.
Ο Δήμος Τυρνάβου στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, οργάνωσε αυτήν τη δράση, που απευθυνόταν σε μαθητές. Σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύξλωσης Α.Ε. μια μεγάλη ομάδα νέων ανθρώπων ήρθε στον Τύρναβο και έμαθε στα παιδιά τα μυστικά της ανακύκλωσης.
Στο χώρο της δράσης βρέθηκε και ο Δήμαρχος κ. Σαρχώσης Παναγιώτης, ο οποίος συνεχάρη όλους τους συντελεστές της δράσης λέγοντας πως οι μικροί μαθητές θα παροτρύνουν και τους μεγάλους να υλοποιείται σωστά η ανακύκλωση στο Δήμο.
Η δράση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου, αλλά λόγω καιρικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 08:54

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos