Κεντρο Κοινότητας

Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 07:32

Περίληψη διακήρυξης επαναληπτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων.

Εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική επαναληπτική δημοπρασία ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, η εκμίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην κτηματική περιφέρεια του Δήμου Τυρνάβου, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην Περίληψη Διακήρυξης που απισυνάπτεται.

Η επαναληπτική δημοπρασία θα διεξαχθεί την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ., στο Δημοτικό κατάστημα Τυρνάβου, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.
Για να γίνει κάποιος δεκτός ως πλειοδότης πρέπει να παρουσιάσει αξιόχρεο εγγυητή και να καταθέσει στην Επιτροπή γραμμάτιο συστάσεως εγγυήσεως του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων ποσού ίσου με το 10% των ετησίων μισθωμάτων της πρώτης προσφοράς ή ισόποση εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας για συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Οι όροι της σχετικής διακήρυξης βρίσκονται στο Δήμο Τυρνάβου, των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2492350132.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 07:41

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos