Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 09:55

Ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης Μη.Μ.Ε.Δ. και Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης

Ο Δήμος Τυρνάβου θα πραγματοποιήσει τη διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης

μέσω του ηλεκτρονικού μητρώου μελών επιτροπών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων (Μη.Μ.Ε.Δ) για την επιλογή μελών επιτροπής διαγωνισμού έργου της παρ. 8(η) του άρθρου 221 του Ν.4412/2016.

Συγκεκριμένα η ηλεκτρονική κλήρωση αφορά την επιλογή υπαλλήλων ως τακτικών και αναπληρωματικών μελών, για την συγκρότηση επιτροπών διαγωνισμού του έργου «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 1ου ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ», προϋπολογισμού μελέτης 705.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) που θα χρηματοδοτηθεί από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020 με κωδικό πράξης ΟΠΣ «5045166».

Η ηλεκτρονική κλήρωση του ανωτέρω έργου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/05/2020 και ώρα 11.00 π.μ μέσω της ιστοσελίδας www.mimed.ggde.gr

Στην κλήρωση ανάδειξης των μελών της επιτροπής μετέχουν τα μέλη της Αναθέτουσας Αρχής που είναι καταχωρημένα στο ηλεκτρονικό μητρώο (Μη.Μ.Ε.Δ) και συγκεντρώνουν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.