Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 16:16

Σύσκεψη στο Δήμο Τυρνάβου στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης κατα του κορωνοϊού

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Τυρνάβου, με αφορμή την εγκύκλιο που απέστειλε στους Δήμους και στις Περιφέρειες της χώρας ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Αποφασίστηκε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» να ενισχυθεί περαιτέρω με στελέχωση μεεργαζόμενους που υπηρετούν σε Υπηρεσίες που είναι προσωρινά κλειστές.

Παράλληλα, οι υφιστάμενες υπηρεσίες κοινωνικήςπολιτικής θα επιτελούν την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης.
 
Στόχος να εξυπηρετηθεί κάθε Δημότης που αδυνατεί ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθεί. Έτσι, ταυτόχρονα, θα επιτευχθεί και η αναγκαία πρόληψη από τη διασπορά και εξάπλωση του ιού.
Οι πολίτες καλούνται να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:
Τηλέφωνα Βοήθεια στο Σπίτι: 2492350170-171, 2492350323
Τηλέφωνα Κέντρου Κοινότητας: 2492350314-315
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών ΜανδηλάςΛάσκαρης, η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών & ΚοινωνικήςΠολιτικής Γρηγοριάδου Μαρία, η Διευθύντρια της ΚΕΔΗΤ ΧατζηζήσηΕλένη, η Προϊσταμένη Τμήματος Προνοιακών Δομών Κοκότη Θεολογία, ο Προϊστάμενος Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού & ΠαιδείαςΧατζηματός Θεόδωρος, ο Σύμβουλος του Δημάρχου Νινίκας Κώστας, καθώς και οι Βράκας Βασίλειος και Παληός Χρήστος, Ειδικοί Συνεργάτες του Δημάρχου.
 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 16:25

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos