Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 06:37

Έργα αξίας 10.000.000€ εξασφάλισε ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Ιωάννης Κόκουρας, από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο

Ειδικότερα, όπως ο ίδιος ο κ. Υπουργός ανακοίνωσε, έπειτα από συνάντηση στο Δημαρχείο Τυρνάβου, ο Δήμος Τυρνάβου θα λάβει ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 10.000.000€, ποσό το οποίο προορίζεται για σημαντικά έργα στον Τύρναβο και σε όλο τον Δήμο.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν τα έργα που πρόκειται να δημοπρατήσει άμεσα η ΔΕΥΑΤ σχετικά με την αντικατάσταση των σωλήνων αμιάντου του δικτύου ύδρευσης, τα αντιπλημμυρικά έργα σε όλο το Δήμο, η πλήρης ανακατασκευή του βιολογικού καθαρισμού Τυρνάβου, η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου και φυσικά τα έργα αγροτικής οδοποιίας. Παράλληλα, ο κ. Υπουργός εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ζήτημα του Κολυμβητηρίου.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Κόκουρας ανέφερε: Χαιρετίζουμε τις δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών και δηλώνουμε πανέτοιμοι να προτείνουμε δράσεις και λύσεις για την άμεση προώθηση των επικείμενων έργων. Έργα που θα αλλάξουν ριζικά και προς το καλύτερο την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και θα μας καταστήσουν έναν σύγχρονο Δήμο.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 07:50

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos