Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 10:35

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συνάντηση με το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τυρνάβου την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε για θέματα που άπτονται της αντιμετώπισης του φαινομένου των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στα διοικητικά όρια του Δήμου Τυρνάβου.

Σε δήλωση του, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας, δήλωσε πως είναι προτεραιότητα του η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου των αδέσποτων ζώων με σεβασμό στη νομοθεσία εφαρμόζοντας σύγχρονες πρακτικές. Τα ζητήματα που τέθηκαν κατά την συνάντηση αφορούσαν τον ορισμό των επιτροπών που ορίζει η νομοθεσία. Από την πλευρά του το Σωματείο δήλωσε την ικανοποίηση του για την συνάντηση και την ελπίδα για περαιτέρω συνεργασία.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν η κ.Αρχοντία Κωνσταντίνου Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείο Λάρισας, η κ.Ανδριάνα Τσάγκα μέλος του Σωματείου και της πενταμελούς επιτροπής παρακολούθησης, η κ.Κασσιανή Ντάλα μέλος του Σωματείου καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos