Συνάντηση του Δημάρχου Τυρνάβου με τη Δ/ντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας.

Το Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση επισκέφτηκε η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας κ. Βασιλική Αυγέρη, η οποία συνοδευόταν από το στέλεχος του ΕΚΑΒ Λάρισας κ. Ιωάννη Ανδρέου, με αντικείμενο συζήτησης την πορεία της Βάσης Ασθενοφόρων ΕΚΑΒ του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου.

Υποβολή αιτήσεων για χορήγηση πρόσθετων voucher στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Τυρνάβου.

Μετά τη σχετική ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2017-2018 για χορήγηση προσθέτων αξιών τοποθέτησης (VOUCHER), ο Δήμος Τυρνάβου καλεί τους ωφελούμενους που ενώ είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών δεν έλαβαν voucher λόγω εξάντλησης προϋπολογισμού, να δηλώσουν ότι επιθυμούν να τους χορηγηθεί voucher στην ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ «υποβολή αίτησης για τη χορήγηση πρόσθετων voucher» με τη χρήση του προσωπικού τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της ανωτέρω ηλεκτρονικής αίτησης είναι η 27/9/2017 και ώρα 24:00.

Όσοι γονείς δεν μπορούν να υποβάλλουν μόνοι τους την ηλεκτρονική αίτηση εξυπηρετούνται από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου (στο ισόγειο του Δημαρχείου).

Πληροφορίες στο τηλ.2492350181 -182.

Ξεκινούν οι αιτήσεις σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου στον Τύρναβο.

Ο Δήμος Τυρνάβου ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 25-09-2017 θα δέχεται αιτήσεις καταναλωτών της πόλης του Τυρνάβου για τη σύνδεση με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για την υποβολή των αιτήσεων και για πληροφορίες στο 2ο όροφο του Δημαρχείου Τυρνάβου (γραφεία Τεχνικής Υπηρεσίας) κατά τις εργάσιμες ημέρες, ώρες 09.00 – 13.00. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2492350146, -147.

Μουσική βραδιά με την Μπάντα του Μύλου στον Τύρναβο.

Οι φθινοπωρινές εκδηλώσεις του Δήμου Τυρνάβου υπό το γενικό τίτλο «Μουσικός Σεπτέμβρης Αλληλεγγύης» συνεχίζονται με μια μουσική βραδιά στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 9.00μμ., όπου η Μπάντα του Μύλου θα μας χαρίσει μια όμορφη βραδιά με ωραία ακούσματα.

Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό και όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου.

Ποδηλατικός γύρος Τυρνάβου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, ο Δήμος Τυρνάβου διοργανώνει τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο Τυρνάβου που θα γίνει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 με αφετηρία την κεντρική πλατεία της πόλης.
Στον ποδηλατικό γύρο θα συμμετάσχουν μαθητές των σχολείων της πόλης του Τυρνάβου αλλά η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους, μικρούς και μεγάλους, να λάβουν μέρος έχοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό και να στηρίξουν το μήνυμα για μια πόλη ανθρώπινη με λιγότερα αυτοκίνητα και περισσότερα ποδήλατα.
Μαθητές, συνοδοί και όσοι άλλοι ανταποκριθούν θα ξεκινήσουν από την Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου στις 10.30 το πρωί και μέσω μιας διαδρομής στο κέντρο της πόλης θα καταλήξουν πάλι εκεί.
Συγκεκριμένα η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής:
Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου (αφετηρία) – Καραολή & Δημητρίου – Ελευθερίας – Ξενοφώντος – Χαρ. Τρικούπη - Αγίου Γεδεών – Δημ. Ταουσάνη – Αναλήψεως – Κιλελέρ – Πεζόδρομος Καράσσου – Αριστοτέλους – Ευθ. Γουνιτσιώτου – Χατζηαντωνίου – Π. Μελά – Πολυτεχνείου – Κεντρική Πλατεία (τερματισμός).

Νέο ΓΠΣ Τυρνάβου

Avatar

Ενημερωθείτε για το
νέο ΓΠΣ απο εδώ

Ημερολόγιο

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
9
10
11
13
16
17
18
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30

Δημοτική Βιβλιοθήκη

Avatar

Επισκεφτείτε απο
εδώ την Δημοτική
Βιβλιοθήκη

Καλώς ήρθατε στον επίσημο δικτυακό τόπο του Δήμου Τυρνάβου

Ο Τύρναβος, σήμερα, είναι πλέον μια περιοχή ορόσημο για την σύγχρονη αγροτική και κτηνοτροφική οικονομία, που ακολουθεί δυναμικά τον δρόμο της ολοκληρωμένης αστικής ανάπτυξης, με την κατασκευή σύγχρονων υποδομών, της διεκδίκησης του ρόλου του στο Ελληνικό γίγνεσθαι, της εξασφάλισης των προϋποθέσεων για να πρωταγωνιστήσει δυναμικά στη Θεσσαλία. Στόχος μας είναι να καταστήσουμε τον Τύρναβο αναπτυξιακό πόλο της Ελληνικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας και έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα γι’ αυτό.

Με την ένταξη στο ΕΣΠΑ της κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης και των δύο βιολογικών καθαρισμών σε Αμπελώνα, Βρυότοπο και Αργυροπούλι, συνολικού προϋπολογισμού 21.000.000 ευρώ, της πλήρους ανακαινίσεως του κινηματοθεάτρου «MAXIM» στην πόλη του Τυρνάβου, της μετεγκατάστασης του Κ.Α.Π.Η. Τυρνάβου στον χώρο της «Παλαιάς Αγοράς» και της ανακαίνισής της, της πλήρους αναμόρφωσης των αγροτικών και κτηνοτροφικών δρόμων, η Δημοτική Αρχή αποδεικνύει την έμφαση που δίδει σε ουσιαστικά μεγαλεπήβολα έργα υποδομής, άριστος μάρτυρας της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής μας.

Ο Δήμος Τυρνάβου αποτελεί το κέντρο μιας μεγάλης επίπεδης ενδοχώρας στη Θεσσαλία, που εκτείνεται από τον Πηνειό ποταμό ως τους πρόποδες της Μελούνας και από την ορεινή Ελασσόνα ως τις παρυφές της πόλης της Λάρισας, με πραγματικό πληθυσμό 27.000 περίπου κατοίκων. Πρόκειται για μια περιοχή με σπουδαία συγκριτικά πλεονεκτήματα, μιας και συνδυάζει δυναμικές καλλιέργειες αμπελιού, ροδακίνου, αχλαδιού και πρωτοπόρα κτηνοτροφία, με την παράλληλη αξιοποίηση και προώθηση, μέσω της μεταποιητικής βιοτεχνίας και βιομηχανίας, των παγκοσμίως γνωστών παραγώγων τους, όπως το τσίπουρο, ούζο και κρασί Τυρνάβου και η φέτα, αλλά και προστατευόμενες οικολογικές περιοχές από Διεθνείς Συνθήκες, με ποτάμια και λιμναία συστήματα και πλούσιους ορεινούς όγκους.

Με μεγάλη αρχαιολογική, πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά και μνημεία. Στην άοκνη κοινή αυτή προσπάθεια για την ανάπτυξη της πόλης θέλουμε κοντά μας τους φορείς και τους πολίτες του Δήμου μας. Χρειαζόμαστε ενεργούς και χρηστούς πολίτες με αγάπη για τον τόπο τους, με πρωτοβουλίες και δράσεις που δίδουν αναπτυξιακό και γόνιμο χαρακτήρα στις καθημερινές προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για έναν Δήμο με υποδομές και ποιοτική ζωή.

Ελάτε μαζί μας!

Ροή Ειδήσεων 

Αδέσποτα ζώα

Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos